همه چیز درباره روغن کرچک برای سلامت مو

همه چیز درباره روغن کرچک برای سلامت مو


همه چیز درباره روغن کرچک برای سلامت مو

آیا تاکنون در مورد فواید معجزه آسای روغن کرچک برای سلامت مو چیزی می دانید؟
این روغن معجزه آسا موجب افزایش سلامت موی سر و مژه و ابروی شما می شود.

امروز چه کسی را می توان یافت که  آرزو نمی کند موهای بلند و پرپشت و  دم اسبی
داشته باشد؟ اگر چه با وجود مسائلی  همچون به سبک نادرست زندگی ، گرد و غبار
و آلودگی ، انواع مسائل سلامتی این ارزو را کمی غیر ممکن ساخته است اما باید
گفت که م یتوان با درمان های ساده خانگی به این آرزو دست یافت.

روغن کرچک یا Ricinus communis

در حالی که روغن کرچک یا Ricinus communis به دلیل فواید شگفت انگیز سلامتی
اش مشهور است و قرن ها در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفته است ، این روغن
فواید بسیار شگفت انگیزی برای موها دارد. بیشتر مواد مغذی آن از اسیدهای چرب
ریچینولیک ، اسیدهای چرب امگا 6 و 9 ، ویتامین E و مواد معدنی تشکیل شده است.
روغن کرچک از طریق فرآیند فشار دادن  دانه های کرچک استخراج می شود. روغن
کرچک عمدتا بی رنگ یا زرد کم رنگ است و بوی بسیار ملایم دارد. این چسبنده و
ضخیم است ، بنابراین بسیاری ترجیح می دهند قبل از استفاده ، آن را با یک روغن
سبک تر مخلوط کنند. روغن کرچک از 18 اسید چرب تشکیل شده است. روغن کرچک
همچنین رطوبت بخش است ، به این معنی که رطوبت مو و پوست را جذب و حفظ
می کند.

روغن کرچک داروی محبوب سلامت مو

روغن کرچک در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب برای ریزش مو و یک ماده مفید
برای رشد مجدد مو است. به طور متوسط ​​، این روغن باعث می شود موهای شما
تقریباً نیم اینچ رشد  کند. با استفاده منظم از روغن کرچک ، رشد مو را می توان
سه تا پنج برابر میزان معمول افزایش داد. این روغن نه تنها رشد مو را افزایش می کند ،
بلکه موها نیز در طی چند ماه استفاده به طور قابل توجهی ضخیم تر می شوند. روغن
کرچک همچنین می تواند مژه ها و ابروهای شما را بلندتر و ضخیم تر کند.

دلیل علمی تاثیر روغن کرچک برای سلامت مو

  • خاصیت ضد ویروسی ، ضد باکتریایی و ضد قارچ روغن کرچک آن را به عنوان
    یک درمان موثر برای عفونت های پوست سرمبدل کرده  است.
  • پروتئین زیاد آن ، حفظ سلامتی مو را بسیاربالا می برد .
  • روغن کرچک به عفونت های زیادی مانند فولیکولیت(شرایطی که باعث التهاب
    فولیکول های مو می شود) کمک می کند.
  • مقدار غیرمعمول زیاد اسید ریکینولیک اسید در روغن کرچک گردش خون را در
    پوست سر بهبود می بخشد.
  • موجب افزایش تغذیه فولیکول های مو می شود.
  • این اسید همچنین به تعادل pH پوست سر کمک می کند.
  • روغن کرچک سرشار از آنتی اکسیدان است که از کراتین موجود در مو پشتیبانی
    می کند و باعث می شود موهای شما نرم تر ، قوی تر و پر پشت تر شود.
چه نوع روغن کرچک باید استفاده کنید؟

سه نوع روغن کرچک وجود دارد که به طور گسترده ای برای مراقبت از مو استفاده می شود
تخم کرچک اصالتاً از آفریقا است ، به دلیل تجارت برده ها ، در جامائیکا نیز تولید می شود.:

  • روغن کرچک ارگانیک
  • روغن کرچک سیاه جامائیکا
  • روغن کرچک هیدروژنه در حالی که
روغن کرچک با فشار آلی یا سرد برای سلامت مو

این روغن به طور مستقیم از دانه کرچک خارج شده و  بدون هیچ گرمایی درگیر
تولید می شود. برای تولید این روغن کرچک از روشی مکانیکی و غیر شیمیایی
به نام پرس فشار دهنده استفاده می شود. این نوع روغن به رنگ زرد کمرنگ است.
اگر موهای فرفری دارید و پوست سر شما دچار خارش یا خشکی است ، توصیه می شود
از روغن کرچک ارگانیک تصفیه نشده و بدون هگزان استفاده کنید زیرا این ماده کمتر
از JBCO قلیایی دارد.

روغن کرچک سیاه جامائیکا (JBCO) برای سلامت مو

کرچک در ابتدا بو داده می شود و سپس روغن آن را با فشار می گیرند. خاکستر دانه های
کرچک بو داده شده به روغن اضافه می شود که رنگ سیاه آن را می بخشد. اگر موهای
صاف و پوست سر سالم دارید ، روغن کرچک JBCO برای شما مفید است، که بهتر است
این روغن به پوست سر شما  نفوذ کرده و سپس سر خود را بشویید.

روغن کرچک هیدروژنه (موم کرچک) برای سلامت مو

این نوع روغن کرچک با هیدروژنه کردن روغن کرچک خالص با کمک کاتالیزور نیکل
تشکیل می شود. برخلاف روغن کرچک معمولی این نوع روغن کرچک بی بو و نامحلول
در آب است. به طور عمده در لوازم آرایشی ، لاک ها و پولیش ها از این نوع روغن کرچک
استفاده می شود
توجه:  ارزش غذایی JBCO و روغن کرچک ارگانیک تقریباً یکسان است ، JBCO قلیایی تر
است ، و آن را به یک روغن شفاف تر تبدیل می کند که می تواند به باز شدن کوتیکول ها
کمک کند.

صفحه اینستاگرام آکادمی زیبایی را دنبال کنید

علیرضا جوادیمشاهده نوشته ها

مهندس علیرضا جوادی هستم مدیر عامل مجموعه آکادمی زیبایی.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *