دلایل اصلی نیاز پوست به اسید فرولیک

دلایل اصلی نیاز پوست به اسید فرولیک


دلایل اصلی نیاز پوست به اسید فرولیک

از فواید اسید فرولیک می توان به خاصیت ضد التهابی آن اشاره کرد که به عنوان یک
آنتی اکسیدان قادر به محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش است🧐. باید گفت که
حداکثر محافظت از پوست باعث ایجاد اسید فرولیک می شود. تولیدکنندگان و تبلیغات
می گویند که این ماده تقریباً نوعی معجون برای همه مشکلات پوستی به ویژه برای
به تعویق انداختن پیری است.

اسیدفرولیک چیست؟

اسید فرولیک یک ماده آنتی اکسیدانی با منشاء گیاهی است که اغلب در لیس
ت مواد تشکیل دهنده مواد آرایشی ضد پیری برای پوست دیده می شود. برای
شیمیدانان نیز به اسید 4-هیدروکسی-3-متیوکسی سینامیک معروف است. این
ترکیب پلی فنولیک مشتق از سینامالدهید (طعم دهنده و عامل بوی دارچین) است،
در آب و الکل بسیار محلول است . این ماده به لطف گیاه ferul که در واقع حاوی آن
است نام خود را گرفت. علاوه بر این ، در بسیاری از غلات ، به ویژه در گندم ، آمارانت
(Amaranth تاج خروس) ، برنج قهوه ای و جو دوسر ، قهوه ، چغندر ، بادمجان ، میوه
مرکبات ، دانه سیب ، وجود دارد.به هر حال ، اسید فرولیک یک عنصر بسیار مهم برای
گیاهان است ، زیرا وظیفه مقاومت غشای سلولی را دارد ، در برابر آفتاب بیش از حد
فعال و میکروارگانیسم های بیماری زا از گیاهان محافظت می کند.

فواید اسید فرولیک برای پوست

اسید فرولیک خاصیت ضد التهابی دارد و به عنوان یک آنتی اکسیدان قادر به محافظت
در برابر اشعه ماوراء بنفش است. این ماده از تولید ملانین در پوست جلوگیری می کند
و از این طریق ظاهر رنگدانه را کاهش می دهد و همچنین یک اثر دفع فشار متوسط
​​ایجاد می کند. در زیبایی شناسی به عنوان ماده ای شناخته شده است که می تواند
جوانی را طولانی تر کند. برای اهداف آرایشی معمولاً از آن به شکل پودر مایل به زرد
استفاده می شود. به هر حال ، بر روی برچسب های کالاها این ماده را می توان تحت
نام های مختلفی پیدا کرد که اغلب آنها – اسید فرولیک طبیعی یا اسید ترانس فرولیک
است. هر دو نام نشان دهنده یک ماده یکسان هستند ، تفاوت بین آنها فقط در اندازه
ماده است. ماده ترانس فرولیک اغلب در لیست مواد تشکیل دهنده مکمل های غذایی
که برای بهبود وضعیت پوست طراحی شده اند دیده می شود ، و اسید فرولیک طبیعی
موجود در محصولات آرایشی ، به طور معمول ، با خاصیت جوان سازی ارتباط دارد.

استفاده حرفه ای از اسید فرولیک در زیبایی

زیبایی شناسی با توجه به طیف گسترده ای از اثرات روی پوست ، اسید فولیک اغلب
در طی روش های آرایشی حرفه ای استفاده می شود. متخصصان آرایشی و بهداشتی
معمولاً از این اسید با غلظت 12% (گاهی اوقات 30%) و همچنین در ترکیب با فلورنتین ،
اسید هیالورونیک ، ویتامین های E و C. استفاده می کنند. به هر حال ، اگر قبلاً این ماده
به صورت ترکیبی از الکل یا سایر حلالها به مواد آرایشی معرفی می شد ، پس بیوتکنولوژی
های مدرن اجازه می دهند. بدون مواد حلال اضافی مواد آرایشی ایجاد کنید. یکی از رایج
ترین روش های استفاده از اسید فرولیک ، لایه برداری اسید است.

این ماده برای پوست هایی با علائم عکس برداری (لکه های سنی ، چین و چروک) در نظر
گرفته شده است که استحکام ، کشش ، رنگ طبیعی و همچنین در صورت وجود آکنه،
ملاسما(لک حاملگی) ، لک ها و سبوره از بین رفته است. اما چند روز قبل از لایه برداری
با ferulic ، شما نمی توانید از برنزه کردن استفاده کنید ، به یک سولاریوم مراجعه کرده
یا موهای زائد را پاکسازی کنید. و پس از انجام عمل ، باید از کرم هایی با افزایش محافظت
در برابر اشعه ماوراء بنفش استفاده شود. لایه برداری به شرح زیر انجام می شود: ابتدا
پوست باید کاملاً از بین برود ، سپس با یک حرکت ماساژ یک لایه از اسید فرولیک را روی
آن بمالید و بگذارید تا یک فیلم ماسک سفید ظاهر شود. این بسته به شرایط پوست می
تواند 1 تا 10 ساعت روی بدن بماند. پس از آن محصول شسته می شود.

 

آکادمی زیبایی

محموعه آکادمی زیبایی فعالیت خود را از سال 1389 آغاز نمود از جمله فعالیت های این
مجموعه می توان به تولید ، تهیه و پخش محصولات آرایشی و سالنی / برگزاری همایش
و سمینار های تخصصی آموزشی در داخل و خارج از کشور /مشاوره و راه اندازی سالن ها
و آموزشگاه های زیبایی اشاره کرد.نگرش ما در مجموعه آکادمی زیبایی پیشرفت و همگام
سازی صنعت زیبایی با دنیای مدرن امروزی است و از این رو با راه اندازی این وبسایت و
همچنین برگزاری وبینار های تخصصی و دوره های آموزشی پیشرفته ، سعی در تحقق
این هدف داشته ایم.

صفحه اینستاگرام آکادمی زیبایی را دنبال کنید

علیرضا جوادیمشاهده نوشته ها

مهندس علیرضا جوادی هستم مدیر عامل مجموعه آکادمی زیبایی.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *